tisdag 14 juni 2011

Träningen hittills under 2011

Våren har handlat mycket om löpning eftersom jag bestämt mig för att göra ett sista försök att springa hyfsat på Göteborgsvarvet. Jag har tränat med Frisik i Skatås nästan varje söndag. Utöver det har jag sprungit på löpband varje tisdag och kört boxercise. Något kompletterande träningspass i skogen har det också varit, men inte så många som önskvärt. Vardagsmotion i form av cykel/gång till och från jobbet har också stått på programmet.

Träningen har gått ganska bra, även om jag varit lite krasslig till och från. Slutsatsen är nog att det är någon allergi-light-version.

Förutom att komma i form till Göteborgsvarvet har målet med träningen även varit att komma i form allmänt. Under 2010 gick jag upp till nästan 73 kg vilket är mycket med tanke på att jag är liten. Efter lite annan inriktning på kost och minskat sötintag samt mer målmedveten träning är jag nu nere på 66 vilket är helt ok. Förutom träningen har jag varit stenhård på att gå eller cykla till jobbet. Det var bara i undantagsfall som jag tog bussen.

Nu hoppas jag kunna hålla denna blogg levande igen. För snart är det ju dags att visa upp resultatet på beachen...för nu är det väl bara att inse att beach 2011 redan är här!

2 kommentarer:

  1. ja huvvaligen, beach 2011... Är tacksam över att det är beach 2012 jag riktat in mig på :-)

    SvaraRadera
  2. För varje år går tiden snabbare...snart sitter vi där och funderar på var 2011 tog vägen...

    SvaraRadera